30 Apr, 2024

Brädspelet Bäst I Test är äntligen här – Vi har testat och recenserat spelet!

Ända sedan Alga lade grunden för svenska brädspelsklassiker har de varit synonyma med familjeunderhållning och sällskapsspelens glädje. Från att jaga juveler i "Den försvunna diamanten" till spänningen i "På spåret", har deras spel samlat familjer och vänner runt bordet i årtionden.

Nu introducerar Alga ett nytt äventyr för spelentusiaster: "Bäst i Test" brädspelet, en kreativ och humoristisk utmaning som översätter den populära TV-seriens anda till ett interaktivt spel för alla åldrar. Så nu kan du spela det och tävla själv hemma, med en mini-babben som pokal för vinnaren.

Med denna nya titel följer Alga en stolt tradition av att skapa minnesvärda spelkvällar – och "Bäst i Test" står redo att ta sin plats i denna ikoniska samling. Ta fram snacksen, häll upp något gott att dricka, och förbered er på en kväll fylld med skratt, list och en dos tävlingsanda.

Så, här kommer vår recension av sällskapsspelet Bäst i test. Ett av sveriges bästa sällskapsspel för i år.

björn sällskapsspelstestare med röd keps och vitt skägg

Dagens Testare

Björn

bästa sällskapsspel 2023
sällskapsspelet rackare 3
WEBHALLEN

Lägst pris just nu

499kr

Till Webhallen

Recension av det nya brädspelet – Bäst i Test

"Bäst i Test" är en brädspelsversion av det populära humoristiska tävlingsprogrammet som har charmat svenska TV-tittare sedan dess debut på SVT den 10 mars 2017. Med Babben Larsson och David Sundin vid rodret, har serien blivit en institution i svensk underhållning och fick äran att vinna Kristallen både 2019 och 2020.

Dess brittiska förlaga, "Taskmaster", har likaså fått ett stort genomslag och visar att konceptet att genomföra udda utmaningar under tidspress har universell dragningskraft.

Spelupplevelse: Brädspelet "Bäst i Test" förmedlar samma kvicka humor och tävlingsanda som TV-showen. Det är en plats där taktik möter spontanitet, och där den snabba klurigheten kan göra dig till kvällens stjärna.

Regler och spelupplägg: Reglerna är tydliga och enkla, vilket gör att du snabbt kan gå från att öppna lådan till att utropa "Er tid börjar nu!" Uppdragen på korten är perfekt anpassade för att skapa samma sorts utmaningar som i TV-showen, men utan att behöva lämna vardagsrummet.

Interaktivitet och Social Aspekt: Det här spelet skapar en känsla av samhörighet. Deltagarna får inte bara uppleva glädjen i att tävla, utan även den kamratskap och de skratt som följer med de udda och oförutsägbara uppdragen.

Design och Kvalitet: Spelplanen och uppdragskorten är av hög kvalitet och estetiskt tilltalande, vilket speglar showens kreativa anda. Den ikoniska miniatyr Babben som kröner vinnaren är pricken över i:et.

Målgrupp och Tillgänglighet: Precis som TV-programmet, är brädspelet "Bäst i Test" till för alla åldrar, rekommenderat för spelare från 6 år och uppåt. Det är ett spel som kan föra samman hela familjen eller en vänkrets för en kväll fylld med skoj.

Sammanfattning och Betyg: "Bäst i Test" brädspelet är en lekfull hyllning till en TV-show som har hittat en plats i många svenskars hjärtan. Det är en fristad från den alltmer digitaliserade världen och en påminnelse om värdet av mänsklig samvaro. Att spelet är baserat på ett prisbelönt koncept gör bara upplevelsen ännu mer speciell.

folk skålar med drinkar fotografi
Spel
May 4, 2024

Sällskapsspel för Vuxna – Årets alla favoriter!

Årets test av roliga brädspel & sällskapsspel som passar vuxna.
Spel
Apr 30, 2024

Test och recension av nya brädspelet "Bäst I Test"!

Nu introducerar Alga ett nytt äventyr för spelentusiaster: "Bäst i Test". Vi har testat och recenserat det!
Spel
May 2, 2024

Test av vinnarna av årets spel 2023 och Guldtärningen!

Vi har testat och jämfört vinnarna av det prestigefyllda priset Guldtärningen.
Spel
Nov 10, 2023

Roliga och underhållande festspel från svensk speltillverkare

Roliga och underhållande festspel från svensk speltillverkare testade i årets genomgång.
Spel
May 4, 2024

Bästa frågespelen 2024 – Roligaste och klurigaste frågespelen i år

Stor genomgång av de populäraste och roligaste frågespelen för 2024.
Spel
May 2, 2024

Roliga brädspel – Test av årets favoriter 2024

Årets test av roliga brädspel. Både genomgång av klassiker och nyheter för i år.
Spel
May 1, 2024

Sällskapsspel för två – De bästa spelen för par

Sällskapsspel är ett bra sätt att umgås med din partner eller vän. Det finns många brädspel som är speciellt utformade för två spelare.
Spel
May 1, 2024

Bästa sällskapsspelen för barn – Årets bästa 2024

Dags att hitta ett bra familjespel? Vi har testat och listat våra favoriter och de som är bäst i test.
Spel
May 1, 2024

Bästa sällskapsspelen 2024 – Årets topplista och testvinnare

Vilket är Sveriges bästa sällskapsspel 2024? Här är topplista och vinnarna för i år.