BookBeat Erbjudande

Omdöme, nuvarande erbjudanden och funktioner från BookBeat

BookBeat Ljuboksapp

BETYG ★★★★★

BookBeat är en streamingtjänst som låter dig lyssna och prenumerera på ljudböcker och läsa e-böcker på din mobil och surfplatta. Med BookBeat har du tillgång till ett stort utbud av digitala ljud- och e-böcker från Bonnierförlagens samt andra bokförlags författare. Över 800 000 ljudböcker och e-böcker finns tillgängliga hos BookBeat vilket gör den till den ledande ljudbokstjänsten i Sverige idag.

Letar du efter ett sätt att hålla jämna steg med din läsning utan att ruinera dig? Då behöver du inte leta längre än till Bookbeat. Bookbeat erbjuder läsare obegränsad tillgång till böcker och ljudböcker till en låg månadskostnad. Oavsett om du är en inbiten läsare eller bara har kommit igång med din litterära resa finns det något här för alla!

I det här inlägget kommer vi att utforska funktionerna i Bookbeat och lyfta fram några fantastiska erbjudanden och rabatter som för närvarande är tillgängliga på deras ljudböcker.

Dagens Testare

Amanda – Ljudboksentusiast

bookbeat erbjudanden

BookBeat Erbjudanden Maj 2024

Tidigare utgågna erbjudanden

1kr för 30 dagar

2023-06-13 – 2023-06-22

90 dagars gratis

2023-06-05 – 2023-06-18

8kr/mån i 60 dagar

2023-04-08 – 2023-04-12

9kr/mån i 90 dagar

2022-06-05 – 2022-06-18

bild på bookbeats app och funktion när den spelar upp ljudböcker

Vad vi tycker om BookBeat och deras erbjudande som ljudboksapp

Vi har testat BookBeat och jämfört mot de andra svenska ljudboksapparna Storytel och Nextory. Ett test där BookBeat gick ut som vinnare bland konkurrenterna. Vi anser att BookBeats app är enklare att förstår och använda än konkurrenternas, men även har de det största utbudet på marknaden samt lägsta priset. Detta tillsammans gjorde den enkelt för oss att kåra dem till vinnare i årets genomgång av de bästa ljudboksapparna i Sverige 2023 när vi jämförde Storytel, Bookbeat & Nextory.

För alla inbitna läsare där ute är BookBeat definitivt ett erbjudande värt att kolla in. Med sitt breda utbud av böcker och ljudböcker, omfattande app och bra priser är det inte konstigt att de är Sveriges bästa ljudboksapp. Med våra rabattkoder kan du dessutom spara ännu mer.


Fördelar med att använda Bookbeat-appen

BookBeat-appen är otroligt användarvänlig, med en intuitiv design som gör det enkelt att söka och upptäcka böcker. Den har också ett starkt rekommendationssystem så att du kan hitta nya favoriter utan att behöva spendera timmar på att scrolla igenom tusentals titlar. Appen erbjuder också förhandslyssning, vilket är perfekt för att upptäcka nya böcker innan du laddar ner dem.

person som står i kök och lyssnar på ljudböcker med bookbeat hörlurar
BookBeat Abonnemang

Jämförelse av BookBeats priser och hitta det erbjudandet som passar dig

Vill du ha tillgång till ett stort utbud av ljudböcker till ett fantastiskt pris?
Då är BookBeat ett utmärkt alternativ. Med deras kostnadsfria provperiod kan du upptäcka allt som BookBeat har att erbjuda, inklusive deras tre olika prenumerationspaket. I alla paket har du tillgång till alla deras ljudböcker, men olika nivåer av timmar du får lyssna i månaden.

Som student kan du välja deras Student-paket för endast 49 kr i månaden och lyssna 20 timmar i månaden, medan Basic-lösningen för 99 kr per månad låter dig lyssna upp till 20 timmar och Premium ger dig till och med upp till 100 timmars lyssning för 149 kr/månad. Och om du vill lägga till ytterligare profiler kan du göra det för extra kostnad. Så varför inte ta chansen och utnyttja deras erbjudande?

bookbeat student erbjudande
49kr/månaden

Student

BETYG ★★★★


Bookbeat Student är det minsta och billigaste abonnemanget idag hos BookBeat. Med detta abonnemanget får du lyssna på ljudböcker under 20 timmar i månaden för så lite som 49kr just nu. En begränsning med studentabonnemanget är att du inte kan lägga till extra lyssnare.

bookbeat basic erbjudande
99kr/mån

Basic

BETYG ★★★★★


BookBeat Basic är BookBeat's basabbonemang där du får lyssna på alla deras 800,000 titlar under 20 timmar i månaden. Du kan lägga till extra personer på ett basickonto för 49kr i månaden.

bookbeat premium erbjudande
149kr/mån

Premium

BETYG ★★★★


I premiumabonnemanget får du maxade lyssningtider. För 149kr i månaden får du lyssna på hela utbudet upp till 100 timmar i månaden. Du kan lägga till extra personer på ett premiumkonto för 69kr i månaden.

tjej på brygga läser bok

Erbjuder BookBeat rabattkoder?

Ja, BookBeat erbjuder ibland rabattkoder, du hittar dessa längre upp i denna artikel. Håll utkik efter de senaste kampanjerna och rabatterna här på testerna.se. Vi uppdaterar vår artikel regelbundet med de senaste erbjudandena från BookBeat.

Genom att dra nytta av ett av dessa specialerbjudanden kan du få stora besparingar när du registrerar dig för en prenumeration. Så om du vill prova ljudböcker eller bara vill spara lite pengar, se till att kolla in vad BookBeat har att erbjuda.

Efter den kostnadsfria provperioden på 45 dagar kan du bestämma vilken prenumerationsplan som bäst passar dina behov och välja ett av deras tre paket. Studentpaketet kostar 49kr per månad, Basic 99kr per månad och Premium 149kr per månad.  

Om du vill lägga till extra profiler kostar det en extra avgift, 49kr i månaden på basic och 69kr i månaden på premium.

Tips för att få ut det mesta av din upplevelse med BookBeat

- Utnyttja den gratis testperioden på 45 dagar för att utforska vad BookBeat har att erbjuda.
- Använd förlyssningsfunktionen i appen innan du bestämmer dig för att hyra en bok så att du kan vara säker på att det är något som intresserar dig.
- Du kan lägga till ytterligare profiler till ditt konto mot en extra kostnad, vilket är bra om flera personer vill ha tillgång till din prenumeration.
- Rekommendationssystemet är perfekt för att hitta nya böcker - se bara till att ge ett ärligt betyg efter att du har läst/lyssnat klart!

Slutligen, glöm inte att vi också har rabattkoder tillgängliga här på BookBeat Review, så se till att kolla in vår webbplats för de senaste erbjudandena.

De mest lyssnade ljudböckerna på BookBeat – Juli 2023

Bland hela 800,000 tillgängliga ljudböcker finns det många ljudböcker att välja mellan, dessa är de 10 mest lyssnade ljudböckerna på BookBeat under Juli 2023:

Parasiten - Sofie Sarenbrant
Atlas : historien om Pa Salt - Lucinda Riley, Harry Whittaker
Obscuritas - David Lagercrantz
Ärr - Jørn Lier Horst, Thomas Enger
Det slutna rummet - Mari Jungstedt
Memoria - David Lagercrantz
Färskt vatten till blommorna - Valérie Perrin
Svalors flykt - Majgull Axelsson
For Andra kvinnors liv - Jojo Moyes
Darrgräset - Johanna Mo

Vad finns det för erbjudanden på BookBeat just nu?
plus sign open close icon

Under Juni 2023 hade BookBeat en tillfällig kampanj som erbjöd nya kunder möjligheten att testa BookBeat för 9kr i månaden. Tyvärr är denna kampanj nu slut. Men gråt inte över spilld mjölk, nu kan du till och med testa BookBeat gratis under 45 dagar för att utforska hela deras utbud.

Har BookBeat ett erbjudande där du får testa fritt i 90 dagar?
plus sign open close icon

Även detta är ett tidigare limiterat erbjudande som BookBeat hade under två veckor i början av sommaren 2023. Erbjudandet kom med en limitering i hur många timmar du fick använda appen som var lägre än vad du vanligtvis kan använda BookBeat på deras bas-abonnemang. Just nu kan du testa BookBeat gratis i 45 dagar med de vanliga begränsningarna.

Erbjuder BookBeat familjeabonnemang?
plus sign open close icon

Ja, BookBeat erbjuder familjeplaner, fast inte som enskild prenumeration. På både deras Basic- och Premium-abonnemang kan du lägga till extra konton. 49kr i månaden på Basic och 69kr i månaden på Premium. Så om du vill dela din ljudboksupplevelse med nära och kära är BookBeats familjeabonnemang perfekt för dig!

Hur mycket kan du lyssna i månaden på Bookbeats olika abonnemang?
plus sign open close icon

Student-planen ger dig 20 timmars lyssning per månad, Basic upp till 40 timmar och Premium upp till 100 timmar. Tänk på att alla abonnemang ger dig tillgång till alla 800 000 titlar på BookBeat.

Hur mycket kan extrakonton lyssnade på kopplade till abonnemangen?
plus sign open close icon

Extra användare kopplade till ett BookBeat-konto delar jämnt på antalet timmar med huvudanvändaren.

Vad ska man tänka på när man väljer nykundserbjudande för BookBeat?
plus sign open close icon

Det finns ibland tillfälliga kampanjer där du kan för ett billigare pris testa BookBeat eller få månadskostnaden billigare. Vid dessa tillfällen brukar också antalet timmar du kan lyssna begränsas till lägre timmar än i de vanliga abonnemangen.

Erbjuder BookBeat en rabattkod?
plus sign open close icon

Ja, BookBeat erbjuder ibland rabattkoder, du hittar dessa längre upp i denna artikel. Håll utkik efter de senaste kampanjerna och rabatterna här på testerna.se. Vi uppdaterar vår artikel regelbundet med de senaste erbjudandena från BookBeat.

Genom att dra nytta av ett av dessa specialerbjudanden kan du få stora besparingar när du registrerar dig för en prenumeration! Så om du vill prova ljudböcker eller bara vill spara lite pengar, se till att kolla in vad BookBeat har att erbjuda!