Skip links

Hörlurar och högtalare

Alla våra tester på hörlurar och högtalare.

Hem » Hörlurar och högtalare

Alla våra tester på hörlurar och högtalare

Bästa hörlurarna och högtalare på marknaden kan vara svåra att hitta. Här är våra tester som vi gjort för att avgöra vilka de är.

Bild på högtalare och hörlurar iu vardagsrum

Hörlurar och högtalare – att tänka på när du skall välja rätt produkt för dig

Idag finns det en mängd olika hörlurar och högtalare på marknaden för att du ska på bästa möjliga sätt kunna njuta av din musik på bästa möjliga sätt. Men vilken hörlur eller högtalare som passar just dig kan vara svårt att avgöra. Ska du ha dem när du är hemma, ute på tur, eller när du tränar? 

Frågorna om vad man ska tänka på för varje tillfälle är många och vi har med hjälp av våra tester och guider försökt hitta de perfekta för varje tillfälle.

Funktioner som finns på dagens hörlurar är många och det har på senare tid gått till att blivit en norm av trådlösa hörlurar och högtalare för att göra det enklare att ta med den till den plats just nu önskar. Dock kommer det alltid med nedsidor i ljudkvalitet för den absolut mest kräsna.

Inom hörlurar finns det även fördelar och nackdelar med on-ear och in-ear. Exempelvis kan hörlurar som är on ear vara till fördel om hörlurarna skall användas under en lång tid på grund av deras bekvämlighet, som när du ska ha dem när du tittar på tv eller spelar tv-spel. Men när det kommer till att ha ett smidigt par hörlurar när man tränar eller är ute kan in-ear ha fler fördelar som väger för denna typ av hörlur. Allt beror på behovet hos användaren.

Idag är det vanligt att folk köper airpods eller alternativ till airpods pro från Apple som idag är den populäraste hörluren i Sverige. I våra tester har vi försökt se över hela marknaden av hörlurar och trådlösa högtalare från kända märken som Apple, JBL, Philips, Sony och även mer nischade märken som Shure och Jabra. Allt för att kunna ge en så full bild som möjligt av vad som finns på marknaden. I högtalarsegmentet har vi även ett test för Sonos eller Bose som är populära att jämföra mot varandra bland multiroom högtalare.

Till varje guide har vi även försökt att hitta hos vilka butiker du kan hitta just denna produkt till bästa möjliga pris just nu.